Medewerkers

Internationale import en export is een complexe en uitdagende bedrijfstak. Voor de identificatie van de juiste markten, de afronding van een verkoop en het vervoer naar onze wereldwijde klanten zijn geschikte medewerkers nodig. Bij HTG hebben we een internationaal team in dienst met gedreven en toegewijde professionals die samenwerken om onze klanten van de juiste producten te voorzien tegen de beste prijs en met de best mogelijk service. Onze medewerkers hebben specifieke expertise en kennis binnen de volgende afdelingen, zodat hoogopgeleide specialisten iedere stap van de activiteiten van onze relaties controleren:

  • Verkoop en inkoop
  • Logistiek
  • Klantenservice
  • Financiën 
  • Marketing en communicatie
  • Juridische zaken
  • ICT
  • Human resources

Menselijk kapitaal

Wij geloven dat onze medewerkers ons grootste goed zijn en daarom investeren we continu in hun persoonlijke ontwikkeling. Als medewerkers bij ons beginnen, volgen ze een traineeprogramma dat alle gebieden van im- en export belicht. Tijdens hun carrière bij ons bieden we taalcursussen, managementcursussen en volledige universiteitsprogramma's aan.

Toegewijd

Onze strategische samenwerking met universiteiten en hogescholen in heel Nederland zorgt voor carrière- en opleidingsmogelijkheden voor studenten. Door ze uitgebreide internships en startersposities aan te bieden, ondersteunen we ze bij hun start in het bedrijfsleven. Met onze voortdurende betrokkenheid bij workshops, gastcolleges en conferenties kunnen we een bijdrage leveren aan het opleidingsniveau van de toekomst.

Via onze voortdurende investering in medewerkers maken we niet alleen onze onderneming sterker, maar creëren we ook een hooggekwalificeerd personeelsbestand in de gebieden waarin we actief zijn. 

Internationaal

HTG heeft wereldwijd een uitgebreid netwerk van langetermijnpartners, waardoor we snel kunnen opereren. Onze medewerkers zullen altijd de juiste oplossing vinden voor de behoeften van onze klanten en gaan altijd een stap verder waardoor HTG vooroploopt.