Gewaardeerd

Erkend
Via een solide financiële basis en een strikt betalingsbeleid zijn we binnen 43 jaar gegroeid van een 273.000 euro-onderneming naar een 818 miljoen euro-onderneming. Dit is niet onopgemerkt gebleven: Graydon - een internationaal beoordelingsbureau - heeft ons erkend als onderneming die hoort bij de 5% van best presterende ondernemingen in Nederland. We voelen ons vereerd dat Graydon ons deze onafhankelijke bevestiging heeft gegeven.

Snelst groeiende bedrijf
De toonaangevende krant “Het Financieele Dagblad” heeft ons de prestigieuze Golden FD Gazellen Award al vijf jaar op rij toegekend. Deze award voor de snelst groeiende onderneming in de categorie 'grote ondernemingen' is een gevolg van de successen van onze medewerkers, waarmee we ieder jaar ten minste 15% groei realiseren. Hun bijdrage aan het succes van onze onderneming maakt iedere dag het verschil.

Zekere supply chain
Bij HTG worden distributie- en douaneformaliteiten intern afgehandeld. We garanderen hoogwaardige veiligheids- en logistieke procedures en hebben een zekere supply chain opgezet, zodat we voldoen aan strikte douane-eisen. Het gevolg hiervan is onze status als Authorized Economic Operator (AEO). Via deze internationale status - erkend door de Nederlandse douane - kunnen we onze goederen sneller inslaan en leveren, omdat douanecontroles simpeler zijn en prioriteit krijgen. Dit is zowel een voordeel voor onze leveranciers als voor onze klanten.