Geschiedenis

HTG begeeft zich al meer dan 40 jaar op een reis. De activiteiten van het bedrijf gaan terug tot 1974, toen Kamstra Shipstores begon met het leveren van belastingvrije producten aan kleine schepen op de Noordzee.

In de loop der jaren heeft de onderneming zich uitgebreid: meer activiteiten, meer markten en meer ondernemingen werden toegevoegd aan de groep.

  • Jaren '70 Kamstra Liquors
  • Jaren '80 Checkpoint Parfums en Class International
  • Jaren '90 Kafa, Kamstra International en Class Hair Care
  • Jaren '00 JTG Trading
  • Jaren '10 Union Commerciale des Vins de France en Square Dranken

In 1990 hebben we onze bedrijfsnaam gewijzigd in B&S International Division North en zijn we een gevestigde naam geworden in de wereld van internationale groothandel en distributie.

In 2007 hebben we al onze activiteiten duidelijk gestructureerd en Holland Trading Group (HTG) opgericht. Dit resulteerde in een verhoogde internationale synergie en een sterke uitstraling naar buiten toe.

In onze huidige structuur zijn we een toonaangevende groothandel in Europa op het gebied van snelleomloopconsumentengoederen en spelen we een belangrijke rol in de internationale distributiemarkt voor A-merkproducten. We doen al meer dan 40 jaar internationale zaken en hebben in die tijd bewezen dat we ons onderscheiden op het gebied van betrouwbaarheid en efficiëntie.